Långtidsboende i Västerås

Room Apartment Hotel är ett hotellkoncept för långtidsboende i Västerås, ett personligare alternativ till traditionellt hotell­boende. Vi passar för dig som gärna stannar lite längre och känner att ett traditionellt hotellrum inte är ett alternativ. Hos oss får du lägenhetens bekvämligheter i de centrala delarna av city men fortfarande i lugna områden. När du hyr en lägenhet av oss har du nära till parkering och för dig som inte har bil så finns det bra förbindning med kollektivtrafik.

Hemtrevligt långtidsboende i Västerås

Alla våra lägenheter är personligt inredda, har tillgång till gratis Wi-Fi så du kan koppla upp dig till de där hemma eller sätta på din favoritserie. I alla våra lägenheter och rum finns kompletta pentryn eller fullt utrustade kök. Självklart ska du inte behöva äta ute, bara för att du är borta. Vi vill att du som gäst ska känna att din vistelse är så bekväm som möjligt och att du kan känna dig som hemma.

Långtidsboende i Västerås - Vardagsrum med fruktskål och kakelugn i fokus.

Ibland behöver du kanske bo borta lite längre

Ska du bo borta under en längre tid men inte vill bo på ett traditionellt hotellrum? Välkommen till vårt långtidsboende i Västerås. Vi har allt från mindre lägenheter till rymliga bostäder med fem rum. Det finns något för alla; allt från studios på 18 kvm till femrumslägenheter på över 90 kvm. Läs mer om våra olika lägenhetstyper och se vad som passar dig bäst.