Långtidsboende i Västerås

Room Apartment Hotel är ett hotellkoncept för långtidsboende i Västerås, ett personligare alternativ till traditionellt hotell­boende. Vi passar för dig som gärna stannar lite längre och känner att ett traditionellt hotellrum inte är ett alternativ. Hos oss får du lägenhetens bekvämligheter i de centrala delarna av city men fortfarande i lugna områden. När du hyr en lägenhet av oss har du nära till parkering och för dig som inte har bil så finns det bra förbindning med kollektivtrafik.

Hemtrevligt långtidsboende i Västerås

Alla våra lägenheter är personligt inredda, har tillgång till gratis Wi-Fi så du kan koppla upp dig till de där hemma eller sätta på din favoritserie. I alla våra lägenheter och rum finns kompletta pentryn eller fullt utrustade kök. Självklart ska du inte behöva äta ute, bara för att du är borta. Vi vill att du som gäst ska känna att din vistelse är så bekväm som möjligt och att du kan känna dig som hemma.

Långtidsboende i Västerås - Vardagsrum med fruktskål och kakelugn i fokus.

Ibland behöver du kanske bo borta lite längre

Ska du bo borta under en längre tid men inte vill bo på ett traditionellt hotellrum? Välkommen till vårt långtidsboende i Västerås. Vi har allt från mindre lägenheter till rymliga bostäder med fem rum. Det finns något för alla; Allt från studios på 18 kvm till femrumslägenheter på över 90 kvm.

Praktiska tjänster för långtidsboende

För att underlätta din vardag som långtidsboende erbjuder vi en rad praktiska tjänster. Tvättmöjligheter finns tillgängliga, antingen genom gemensamma tvättstugor eller genom att en tvättmaskin finns i lägenheten. Vi erbjuder även städservice, så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig. Om du behöver parkering kan vi erbjuda det också, så att du enkelt kan ta dig till och från ditt boende.

Bekvämt och flexibelt boende

Vi förstår att olika gäster har olika behov och önskemål när det gäller långtidsboende. Därför erbjuder vi flexibla lösningar som kan anpassas efter dina förväntningar och krav. Om du till exempel behöver bo längre än planerat är det enkelt att förlänga din vistelse hos oss, ta kontakt med oss så hjälper vi dig!

Nära till allt du behöver

Våra långtidsboende i Västerås är centralt beläget, vilket innebär att du har nära till allt som staden har att erbjuda. Oavsett om du vill besöka restauranger, affärer, kulturella sevärdheter eller grönområden finns det mesta inom gångavstånd. Dessutom är det enkelt att ta sig till och från Västerås med kollektivtrafik, tack vare stadens utmärkta buss- och tågförbindelser.

Ett tryggt och säkert boende

Säkerheten för våra gäster är en hög prioritet för oss på Room Apartment Hotel. Därför har vi säkerhetsåtgärder på plats, som till exempel låsta entréer. Vi strävar efter att skapa en trygg och säker miljö för alla våra gäster, så att du kan känna dig bekväm under din vistelse hos oss.

Trevlig och hjälpsam personal

Vår personal på Room Apartment Hotel är alltid redo att hjälpa till och svara på eventuella frågor du kan ha under din vistelse. Vi är angelägna om att erbjuda personlig service och se till att du har allt du behöver för att trivas i ditt långtidsboende. Tveka inte att kontakta oss om du har några önskemål eller behöver hjälp med något.

Skräddarsydda lösningar för alla gäster

Vi förstår att varje gäst har unika behov och önskemål, och därför erbjuder vi flera olika lösningar för att passa just dig. Oavsett om du reser i affärer, för studier, eller av någon annan anledning, kan vi erbjuda ett boende som uppfyller dina krav. Om du har särskilda behov eller önskemål, tveka inte att kontakta oss så att vi kan anpassa vårt erbjudande efter dina förväntningar.

Kontakta oss för mer information

Om du är intresserad av att veta mer om vårt långtidsboende i Västerås, tveka inte att kontakta oss. Vi är glada att besvara dina frågor och diskutera hur vi kan hjälpa dig att hitta det perfekta boendet för din vistelse. Läs mer om våra olika boenden och se vad som passar dig bäst.