Företagsbostäder i Västerås

Vi erbjuder möblerade och prisvärda företagsbostäder i Västerås för alla företagskunder, från det lilla bolaget till den internationella koncernen. Våra gäster är oftast personer som arbetar eller har projekt en längre tid på annan ort än hemma. Då är de varmt välkomna att bo hos oss! För företag som har behov av boende för kortare eller längre tid finns möjlighet att via oss hyra ett möblerat rum eller lägenhet som ett alternativ till hotellrum. Vi förfogar över 100 möblerade företagslägenheter, mindre och större, i Västerås centrum.

Företagsbostäder i full standard

Vi har företagsbostäder i Västerås från 18m2 enkelrum till +100m2 flerbäddslägenheter. Alla med kokmöjlighet för självhushåll och egna badrum. Tillgång till tvättstuga eller egen tvättmaskin för samtliga boenden. TV och WiFi ingår i hyran. Möjlighet till servicestäd, linnebyten och parkering finns. Om du stannar hos oss under en längre tid kan vi hjälpa dig att hantera din post, så du inte missar något viktigt medan du bor hos oss.

Vi tillgodoser alla era behov, några av våra vanliga tilläggstjänster:

Företagsbostäder i Västerås - Modernt inrett vardagsrum

Jobba i Västerås. Bo hos oss!

Korttidsarbete på annan ort eller nyinflyttad arbetskraft? Oavsett om ni behöver boende i en vecka eller ett år hjälper vi till. För prisuppgifter vänligen kontakta oss.