Företagsbostäder i Västerås

Vi erbjuder möblerade och prisvärda företagsbostäder i Västerås för alla företagskunder, från det lilla bolaget till den internationella koncernen. Våra gäster är oftast personer som arbetar eller har projekt en längre tid på annan ort än hemma. Då är de varmt välkomna att bo hos oss! För företag som har behov av boende för kortare eller längre tid finns möjlighet att via oss hyra ett möblerat rum eller lägenhet som ett alternativ till hotellrum. Vi förfogar över 100 möblerade företagslägenheter, mindre och större, i Västerås centrum.

Företagsbostäder i full standard

Vi har företagsbostäder i Västerås från 18m2 enkelrum till +100m2 flerbäddslägenheter. Alla med kokmöjlighet för självhushåll och egna badrum. Tillgång till tvättstuga eller egen tvättmaskin för samtliga boenden. TV och WiFi ingår i hyran. Möjlighet till servicestäd, linnebyten och parkering finns. Om du stannar hos oss under en längre tid hjälper vi dig att hantera din post, så att du inte missar något viktigt medan du bor hos oss.

Vi tillgodoser alla era behov, några av våra vanliga tilläggstjänster:

Företagsbostäder i Västerås - Modernt inrett vardagsrum

Bekvämt och hemtrevligt

Våra företagsbostäder i Västerås är både bekväma och hemtrevliga, vilket gör att du snabbt kommer att känna dig som hemma. Med en egen köksutrustning och möjlighet att laga mat kommer du att ha allt du behöver för en komfortabel vistelse. Våra lägenheter är utrustade med bekvämligheter och håller en hög standard, vilket innebär att du kan njuta av en avkopplande och produktiv tid när du är borta från kontoret.

Flexibla lösningar för alla företag

Vi förstår att varje företags behov är unika, och vi erbjuder därför flexibla lösningar för att passa dina specifika krav. Vi kan erbjuda både korttids- och långtidskontrakt, så att du kan välja den bästa lösningen för ditt företag. Om du har särskilda önskemål eller behov, tveka inte att kontakta oss så att vi kan diskutera hur vi kan anpassa våra tjänster för att passa dina förväntningar.

Närhet till Västerås centrum och kommunikationer

Våra företagsbostäder ligger i hjärtat av Västerås, vilket innebär att du har nära till allt som staden har att erbjuda. Oavsett om du vill utforska stadens kultur och nöjen, eller bara behöver snabb tillgång till affärsmöten, så är våra lägenheter perfekt placerade. Dessutom ligger de nära till kollektivtrafik och kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden eller resa till andra destinationer.

Skräddarsydda tjänster för ditt företag

Vi på Room Apartment Hotel strävar efter att erbjuda en personlig och professionell service till alla våra kunder. Vi är dedikerade till att skapa en smidig och stressfri upplevelse för både företag och deras anställda. Vårt team är alltid tillgängligt för att svara på frågor, erbjuda support och se till att alla dina behov är uppfyllda under din vistelse hos oss.

Engagerat och erfaret team

Vårt team består av engagerade och erfarna medarbetare som är passionerade om att erbjuda bästa möjliga service till våra kunder. Vi arbetar kontinuerligt med att förbättra och utveckla våra tjänster för att möta och överträffa dina förväntningar. Genom att välja oss som din partner för företagsbostäder i Västerås kan du vara säker på att du får en pålitlig och kvalitativ lösning för ditt företags boendebehov.

Jobba i Västerås. Bo hos oss!

Korttidsarbete på annan ort eller nyinflyttad arbetskraft? Oavsett om ni behöver boende i en vecka eller ett år hjälper vi till. Vi är glada att besvara dina frågor och diskutera hur vi kan hjälpa ditt företag med boendelösningar som passar era specifika behov och krav. För prisuppgifter vänligen kontakta oss genom att lämna en bokningsförfrågan.