Lägenhetshotell i Västerås

Söker du lägenhetshotell i Västerås? Vi är alternativet för dig som behöver ett möblerat och funktionellt boende. Våra lägenheter är moderna, effektiva och har en personlig prägel. Alla lägenheter har närhet till innerstadens möjligheter så som shopping, konserter och ett stort restaurangutbud. Nära till resecentrum såväl som natursköna miljöer som Vasaparken, Djäkneberget samt Västerås hamn. Vi erbjuder det du behöver för att få en trivsam vistelse i någon av våra lägenheter.

Våra lägenhetshotell i Västerås

Våra lägenhetshotell har över 100 lägenheter, allt från mindre lägenheter till rymliga bostäder med fem rum. Det finns något för alla; allt från studios på 18 kvm till femrumslägenheter på över 90 kvm. Alla lägenheter är fullt utrustade med badrum samt tillgång till tvättstuga. Det finns även kök med mikro, kyl och frys samt ett basutbud med köksgeråd. Dessutom ingår Wi-Fi, allt för att det ska kännas som ett riktigt hem, även om det bara är tillfälligt.

Lägenhetshotell i Västerås - Ingången till en av våra lägenheter

Det är enkelt att bo hos oss

Vi är inget vanligt hotell, vi är mer än så. Vi vill att du som ska bo borta under en längre tid ska känna att vistelsen är bekväm och att du har det du behöver. Därför är alla våra lägenheter utrustade med kök för att du enkelt ska komma hem och kunna laga din egen mat.

Läs mer om de olika lägenhetstyperna i våra lägenhetshotell och se vad som passar dig bäst.