Lägenhetshotell i Västerås

Söker du lägenhetshotell i Västerås? Vi är alternativet för dig som behöver ett möblerat och funktionellt boende. Våra lägenheter är moderna, effektiva och har en personlig prägel. Alla lägenheter har närhet till innerstadens möjligheter så som shopping, konserter och ett stort restaurangutbud. Nära till resecentrum såväl som natursköna miljöer som Vasaparken, Djäkneberget samt Västerås hamn. Vi erbjuder det du behöver för att få en trivsam vistelse i någon av våra lägenheter.

Våra lägenhetshotell i Västerås

Våra lägenhetshotell har över 100 lägenheter, allt från mindre lägenheter till rymliga bostäder med fem rum. Det finns något för alla; allt från studios på 18 kvm till femrumslägenheter på över 90 kvm. Alla lägenheter är fullt utrustade med badrum samt tillgång till tvättstuga. Det finns även kök med mikro, kyl och frys samt ett basutbud med köksgeråd. Dessutom ingår Wi-Fi, allt för att det ska kännas som ett riktigt hem, även om det bara är tillfälligt.

Lägenhetshotell i Västerås - Ingången till en av våra lägenheter

Det är enkelt att bo hos oss

Vi är inget vanligt hotell, vi är mer än så. Vi vill att du som ska bo borta under en längre tid ska känna att vistelsen är bekväm och att du har det du behöver. Därför är alla våra lägenheter utrustade med kök för att du enkelt ska komma hem och kunna laga din egen mat.

Utforska Västerås under din vistelse

När du bor med oss får du inte missa att utforska allt som Västerås har att erbjuda. Besök populära sevärdheter som Västerås Domkyrka, Anundshög och Västerås slott. Kanske ta en tur till lögarängen, eller shoppa på något av stadens många köpcentrum som Erikslund Shopping Center och Punkt. Missa inte heller Västerås vackra parker och grönområden såsom Vasaparken och Djäkneberget.

Utmärkt kommunikation och lättillgängligt

Våra lägenhetshotell i Västerås ligger nära goda kommunikationer, vilket gör det enkelt att ta sig runt i staden och dess omgivningar. Du har nära till både buss- och tågförbindelser, och Västerås resecentrum ligger bara en kort promenad bort. För dig som reser med bil finns det även möjlighet att hyra parkeringsplats i samband med din bokning.

Boka ditt lägenhetshotell i Västerås idag

Tveka inte att boka ditt lägenhetshotell i Västerås med oss på Room Apartment Hotel. Vi erbjuder ett brett utbud av lägenheter som passar olika behov och smaker. Våra lägenheter är hemtrevliga, bekväma och praktiska – det perfekta alternativet för dig som vill känna dig som hemma under din vistelse i Västerås. Låt oss göra din vistelse så angenäm som möjligt. Skicka en bokningsförfrågan redan idag så återkommer vi så snart vi kan!

För att sammanfatta så erbjuder vi bekväma och moderna lägenhetshotell i Västerås för kortare och längre vistelser. Med över 100 lägenheter i olika storlekar och närhet till innerstadens faciliteter, natursköna miljöer och goda kommunikationer, är vi det självklara valet för dig som söker ett hemtrevligt och praktiskt boende. Hos oss kan du njuta av flexibla lösningar, kök i lägenheterna och bekvämligheter som städning och parkering.

Läs mer om våra olika boenden i våra lägenhetshotell och se vad som passar dig bäst.